top of page
Appitizers

Menu



VEGETERIAN FARM TO TABLE

Welcome primavera with the gift of earth




Roos van Chioggia-biet, geserveerd met een burrata-espuma, gele biet, pijnboompitcrumble en een vleugje Madame Jeanette voor een pittige kick

€ 9,00



Veldsla soep met een gepocheerd kwartel ei, omlijst door een nestje van aardappel

€ 9,00



Bloemkoolsteak met gefermenteerde bloemkoolbladeren, bloemkoolpuree en een klassieke Polonaisesaus, geserveerd met krokante gebakken broodkruimels

€ 9,00



Bladerdeeg gevuld met paddenstoelenpoeder en kastanjemeel, verrijkt met een paddo-ragout, kastanje en een subtiele spongecake van algen

€ 9,00



Duindoorncurd-tartalette met een wildfruitgel, Italiaans schuim en gebrande amandelijs voor een verrassend frisse afwerking

€ 9,00




FUSION TASTING MENU

A fusion tasting menu blending global flavors into innovative, palate-delighting dishes




Gerookte Tartaar met een gepekelde kwartel ei, branderige ui-mayonaise, krokante aardappelkaantjes en een subtiele touch van zwarte truffel

€ 9,00



Dashi-soep met witte en groene asperges, afgewerkt met lichte tempurachips voor een knapperige textuur

€ 9,00



Coquille Ceviche met wakame, komkommer, rodekoolschuim en forellenkaviaar, vergezeld van een knapperige rode currykroepoek

€ 9,00



Wildzwijnwang met een zijdezachte wortelpuree, gefrituurde pommes Anna, zoetzure wortelen en een rijke jus de veau met subtiele tonen van pure chocolade

€ 9,00



Knolselderij-ijs met een luchtige hazelnootcake, verrijkt met een delicate witte chocolademousse voor een verrassende afsluiter

€ 9,00




FISH IS A STAR

Tasting menu featuring fish dishes




Carpaccio van Forel met een frisse waterkers, yuzudashi-gel en dunne schijfjes Grannysmith appel

€ 9,00



Saibling met Yuzu Ponzu-gel, rode biet in brunoise en puree, vergezeld van een delicate julienne van paprika, wortel en sjalot

€ 9,00



Gepekelde Zalm met salmiak, gecombineerd met een zijdezachte witte chocolademousse van knolselderij

€ 9,00



Heldere Bisque van Langoustine en Noordzeekrab, met een verfijnde julienne van groenten en verse langoustines

€ 9,00



Rode Mul met zeekraal, witte kool, spek, wortelpuree en een luchtig wortel-sinaasappelschuim, afgewerkt met een krokante rucolaproepoek

€ 9,00



Rabarber met een romige mascarpone-yoghurtijs, vergezeld van een luchtige aardbeienmousse

€ 9,00




HOLIDAYS MENU

A holiday menu full of seasonal delights and festive flavors




Gerookte reecarpaccio met gebrande uienmayonaise en gefermenteerde rode kool en zwarte walnoot

€ 9,00



Parmezaanse kaas tartelette met champignonmousse, coppa di Parma en zwarte truffel

€ 9,00



Octopus carpaccio en tartaar van sous-vide gegaarde kabeljauw met venkelgel

€ 9,00



Kastanjeappelsoep met Sint-Jacobsschelp, wittekool en spek

€ 9,00



Duo van kalf (wang en haas) met doperwtencrème, zoete aardappel, asperges en gele bloemkool met madeirakalf jus

€ 9,00



Spoom van Granny Smith appel en cava

€ 9,00



Tarte Tatin van stoofpeer met zoethoutkaramel en witte chocolade zwarte peper ijs

€ 9,00


bottom of page