

Menu
VEGETERIAN FARM TO TABLE
Welcome primavera with the gift of earth
Roos van Chioggia-biet, geserveerd met een burrata-espuma, gele biet, pijnboompitcrumble en een vleugje Madame Jeanette voor een pittige kick
€ 9,00
Veldsla soep met een gepocheerd kwartel ei, omlijst door een nestje van aardappel
€ 9,00
Bloemkoolsteak met gefermenteerde bloemkoolbladeren, bloemkoolpuree en een klassieke Polonaisesaus, geserveerd met krokante gebakken broodkruimels
€ 9,00
Bladerdeeg gevuld met paddenstoelenpoeder en kastanjemeel, verrijkt met een paddo-ragout, kastanje en een subtiele spongecake van algen
€ 9,00
Duindoorncurd-tartalette met een wildfruitgel, Italiaans schuim en gebrande amandelijs voor een verrassend frisse afwerking
€ 9,00
FUSION TASTING MENU
A fusion tasting menu blending global flavors into innovative, palate-delighting dishes
Gerookte Tartaar met een gepekelde kwartel ei, branderige ui-mayonaise, krokante aardappelkaantjes en een subtiele touch van zwarte truffel
€ 9,00
Dashi-soep met witte en groene asperges, afgewerkt met lichte tempurachips voor een knapperige textuur
€ 9,00
Coquille Ceviche met wakame, komkommer, rodekoolschuim en forellenkaviaar, vergezeld van een knapperige rode currykroepoek
€ 9,00
Wildzwijnwang met een zijdezachte wortelpuree, gefrituurde pommes Anna, zoetzure wortelen en een rijke jus de veau met subtiele tonen van pure chocolade
€ 9,00
Knolselderij-ijs met een luchtige hazelnootcake, verrijkt met een delicate witte chocolademousse voor een verrassende afsluiter
€ 9,00
FISH IS A STAR
Tasting menu featuring fish dishes
Carpaccio van Forel met een frisse waterkers, yuzudashi-gel en dunne schijfjes Grannysmith appel
€ 9,00
Saibling met Yuzu Ponzu-gel, rode biet in brunoise en puree, vergezeld van een delicate julienne van paprika, wortel en sjalot
€ 9,00
Gepekelde Zalm met salmiak, gecombineerd met een zijdezachte witte chocolademousse van knolselderij
€ 9,00
Heldere Bisque van Langoustine en Noordzeekrab, met een verfijnde julienne van groenten en verse langoustines
€ 9,00
Rode Mul met zeekraal, witte kool, spek, wortelpuree en een luchtig wortel-sinaasappelschuim, afgewerkt met een krokante rucolaproepoek
€ 9,00
Rabarber met een romige mascarpone-yoghurtijs, vergezeld van een luchtige aardbeienmousse
€ 9,00
HOLIDAYS MENU
A holiday menu full of seasonal delights and festive flavors
Gerookte reecarpaccio met gebrande uienmayonaise en gefermenteerde rode kool en zwarte walnoot
€ 9,00
Parmezaanse kaas tartelette met champignonmousse, coppa di Parma en zwarte truffel
€ 9,00
Octopus carpaccio en tartaar van sous-vide gegaarde kabeljauw met venkelgel
€ 9,00
Kastanjeappelsoep met Sint-Jacobsschelp, wittekool en spek
€ 9,00
Duo van kalf (wang en haas) met doperwtencrème, zoete aardappel, asperges en gele bloemkool met madeirakalf jus
€ 9,00
Spoom van Granny Smith appel en cava
€ 9,00
Tarte Tatin van stoofpeer met zoethoutkaramel en witte chocolade zwarte peper ijs
€ 9,00